Könyvvezetés és beszámolókészítés

Nemzetközi és hazai számviteli könyvelés

Pályázati tanácsadás és projekttámogatás

Pályázatírás és projektmenedzsment

Üzleti menedzsment és konzultáció

Oktatás, tanácsadás, konzultáció

Pályázati tanácsadás és projekttámogatás

Pályázati tanácsadás és projekttámogatás

Hisszük, hogy csak azok a vállalkozások képesek folyamatos növekedést és fejlődést elérni, amelyek mindenkor figyelemmel kísérik a kínálkozó lehetőségeket, és hajlandóak megragadni azokat.

Ügyfeleinknek naprakész tájékoztatást nyújtunk mindazon Uniós vagy hazai forrású támogatásokról, illetve kedvezményes mikrohitelekről, amelyek megkönnyíthetik üzleti céljaik elérését.

Pályázati munkatársaink komoly szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkeznek, amelyre a NORDA Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség, Közreműködő Szervezet berkeiben szereztek

  • a pályázati kiírások tervezésében,
  • a pályázatok fogadásában és elbírálásában,
  • a támogatott projektek kivitelezésének ellenőrzésében,
  • közbeszerzési szabályosság vizsgálatában,
  • kifizetési kérelmek, projekt előrehaladási jelentések és beszámolók megfelelőségi vizsgálatában,
  • pénzügyi finanszírozásban, támogatások folyósításában,
  • projektek fenntartási időszakának ellenőrzésében.

Szaktudásunk révén szabályos és eredményes pályázatokat írunk, a benyújtott pályázatok elbírálásának állásáról folyamatos tájékoztatást nyújtunk, az elnyert támogatások akadálymentes lehívását, illetve a támogató szervezettel való hatékony kommunikációt pedig a pénzügyi projektmenedzsment keretében biztosítjuk.

A projekt közös megtervezése során komoly figyelmet fordítunk arra, hogy ügyfeleink tisztában legyenek a pályázat érdekében tett vállalásaikkal és azzal, hogy ezek a vállalások összhangban vannak-e rövid-, közép- és hosszútávú céljaikkal.

Közös célunk a projekt sikeressége, amelyet más pályázatokban bizonyított sablon iratokkal, árajánlatok begyűjtésével, gyakorlati tanácsokkal segítünk elő.

 

Projektmentés

Gyakorta előforduló eset, hogy egy több éve lezárt, Uniós finanszírozású projekt a megvalósítást követő fenntartási időszakban kerül veszélybe, jellemzően azért, mert a nyertes vállalkozás a kellő tájékoztatás hiányában nem tettek eleget a korábban tett vállalásainak.

Szakértelmünk révén meg tudunk menteni olyan pályázatokat, amelyeket ügyfeleink korábban nem velünk írattak meg, és a záró projekt fenntartási jelentés beadásakor szembesültek azzal, hogy akár a teljes elnyert támogatási összeg visszafizetésére is kötelezhetőek.

Az érintett vállalkozásokkal és a közreműködő szervezetekkel együttműködésben eddig mintegy 90 millió forint Uniós támogatás visszafizetését sikerült elhárítani.

Galéria