Könyvvezetés és beszámolókészítés

Nemzetközi és hazai számviteli könyvelés

Pályázati tanácsadás és projekttámogatás

Pályázatírás és projektmenedzsment

Üzleti menedzsment és konzultáció

Oktatás, tanácsadás, konzultáció

Széchenyi 2020

Széchenyi 2020

GYAKORNOKI PROGRAM MEGVALÓSÍTÁSA A REAN HUNGARY KFT-NÉL:

Pályázat: GINOP-5.2.4-16-2016-00599
Támogatás összege: 6 260 000,- Ft
Összköltség: 6 260 000,- Ft
Projekt megvalósításának kezdete: 2017. 01. 13.
A Projekt fizikai befejezésének határideje: 2018.01.15.

Projekt bemutatása:

A gyakornoki program keretében két fő új munkatárs “betanítása” valósul meg. A gazdasági tanácsadás során hosszútávú szerződéseket kötöttünk ezzel biztosítva a folyamatos növekedést.
A projekt célja, hogy a üzletviteli tanácsadás terén szakmai tapasztalatot szerezzenek a célcsoportba tartozó gyakornokok. A munkavilágába történő bevezetés során megtanulják az önálló feladatvégzést. A vezetői utasítások pontos és gyors végrehajtásának elsajátítása mellett munkatapasztalatot is szereznek számukra.
Gyakornok végzettsége legalább érettségi és OKJ számmal rendelkező szakképesítés.
A gyakornoki munkahelyek kialakításához irodai eszközökre van szükség ,így jelen projekt keretében beszerzésre került a két fő új munkavállaló részére a szükséges számítástechnikai eszközök illetve irodabútorszettek.
A gyakornokok a munkavégzés során megtanulják az önálló munkavégzést és jelentős tapasztalatot szereznek a gazdasági tanácsadás területén is. A régiós szinten átlag feletti kezdőfizetéssel pedig ösztönözzük a helyben maradást. Az itt szerzett tapasztalatok alapján könnyen elhelyezkedhetnek a munkaerőpiacon a foglalkoztatás lejártát követően.

 

Galéria